Silvercloud gezondheid en Wiley kondigen partnerschap om therapeutische onlineoplossingen – Yahoo Finance

Over SilverCloud gezondheid SilverCloud gezondheid is een toonaangevende leverancier van online therapeutische oplossingen ter ondersteuning en bevordering van de positieve gedragswijziging en geestelijke welzijn. Ons doel is om te voldoen aan de noodzaak van belangrijke markt te vergroten van reach, lagere kosten, en effectief verzorgen. Weve bracht meer dan tien jaar onderzoek en het opbouwen van SilverCloud. Begint als een onderzoeksproject van de zeven jaar aan Trinity College in Dublin voordat hij een driejarig translationeel onderzoeksproject dat gezamenlijk wordt opgezet door de NDRC (nationale digitale Research Centre), Trinity College in Dublin, en ouders Plus, Mater University Hospital in Ierland. Als een bedrijf die wij relaties op te bouwen met leiders in hun vakgebied blijven om onze programma’s, zijn inhoud en platform boeiende, effectief en op de hoogte met de meest recente denken en technologie. SilverCloud gezondheid heeft een solide investeerder basis met inbegrip van Oriel Ventures, AIB Seed Capital Fund, Enterprise Ireland en NDRC (Ierland).

SCAN Health Plan Arizona naar Host vrouwen gezondheid & Fitness dagen durende evenement op 24 september – Yahoo Klik hier Financiën

De Womens Health & Fitness dagen durende evenement zal worden gehouden op de SCAN Health Education Center, 1400 E. zuidelijke Ave., Suite 735, in Tempe, van 9:30 tot 11:30 a.m. Het evenement is gratis en open voor het scannen van zowel de leden als het grote publiek; echter, de ruimte is beperkt, dus pre-registratie is vereist. Iedereen die geïnteresseerd is in verhindering kan een beroep doen 855-901-7226, ext. 3420, om te registreren.

Ambtenaren van de gezondheidsdienst voorzichtigheid tegen enterovirus manen | Grand Haven Tribune

12, ongeveer 97 mensen in zes staten hebben bevestigd dat enterovirus D68, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Het verslag werd opgemerkt dat sommige staat labs gevallen niet opgenomen in de totale telling misschien hebben bevestigd. Op maandag, zei de Mercy Health voor Campus had zeven stationaire enterovirus gevallen in zijn pediatrische eenheid, maar stam D68 is nog niet bevestigd, Joan Kessler, woordvoerster voor genade gezondheid Muskegon. Kessler zei dat ze blijven om te zien een toename van respiratoire ziekte en pediatrische admissions.

Gezondheidsclub van ShopRite van Lyndhursts hosts wandelen club – nieuws van de gezondheid – NorthJersey.com

De opening zal beschikken over rondleidingen, toelichting door CEO Bernie Dancel, gratis stoel massages en hors d’oevres, en een loterij voor meer dan 500 dollar waard van therapieën van ‘s middags om 1:30 pm. Nava richt zich helpen klanten afzwakking van de gevolgen van veroudering, met gewichtsverlies programma’s en supplementen, combinatie van oosterse en westerse geneeskunde, volgens een persbericht. Haar personeel omvat artsen, diëtisten, sport voedingsdeskundigen, chiropractors, acupuncturisten, massagetherapeuten, Wellness-consultants en bussen van het leven. Copyright 2014 Post Gemeenschap Media, LLC/Gazette.Net

Gezondheid center opent in Chevy Chase–Gazette.Net

Een aantal senioren bijwonen regelmatig. Voor meer informatie contact op met ShopRite van Lyndhurst retail diëtist op 201-419-9154. 2014 Noord Jersey Media groep Labels:

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s